Tacos stockholm

Tacos i Stockholm

Vi förstår att det är uppenbart, men vi på mucho group älskar tacos. Därför har vi tagit uppdraget att testa, betygsätta och sin tur hitta bäst tacos i Stockholm på väldigt stort allvar.

Taco bar Folkungagatan

Folkungagatan 104, 116 30 Stockholm

Prisnivå
2/10
Stämning
4/10
Smak
2/10
Vår kommentar

Taco bar må vara standard, men det är mycket familjärt på Folkungagatan.

Kontakt
Adress: Folkungagatan 104, 116 30 Stockholm
Telefon: 08-203 33 44
Hemsida: https://tacobar.se/
Utbud
Hård tacos:
Chorros:
Jarritos:
Smak
Stämning: 4/5
Smak: 2/5
Prisklass: 2/5

Vår bedömning

Det är viktigt att du kommer vet om att vi inte är matrecensenter. Vi är datanördar som jobbar med att generera leads till partners. Taco är bara ett sidospår, ett sidospår som har format hela vår kultur och större tro. När vi väljet ut ett nytt tacoställe i Stockholm är det inte på betyg eller populäritet. Vi väljer ställen av en lista för vi har som målsättning att testa samtliga. Väl framme går vi in i taco-mode och verkligen hugger all-in. Här är några saker vi bedömer i efterhand:

Stämning

Tro det eller ej men stämning är en viktig aspekt för oss. Vi gillar ta på oss sombreros, prata spanska och dricka alldeles för färgstark läsk. Det är stämningen som kommer sätta prägel på hela matupplevelsen och en god stämning resulterar ofta i god mat.

Komplexitet

Komplexiteten i en tacos bedömer vi från ett till fem. Ingenting säger att en väldigt komplex taco är bra utan detta mått är en smaksak bland kollegor och våra läsare. Enligt vår VD är komplexitet det vanligaste fallet från en riktigt bra till dålig tacos.

Dryck

Vad är en taco-upplevelse utan god kall dryck i önskad form? Ingenting. Oavsett om du förespråkar en Jarritos eller Dos Equis är drycken ett starkt komplement till en het och krispig taco. För den riktigt galne kan vi rekommendera testa en “corona margarita”.