Del av mucho

Om oss

Vår målsättning är att göra det annorlunda - göra det med ännu högre kvalitet och genom smartare lösningar än våra konkurrenter. För det söker vi dig med ambition och som inte är rädd för att forma moderna webbplatser som hjälper användare med vardagliga beslut men även hjälper våra kunder.

Hållbarhet

Hos oss ska du få de bästa förutsättningar till att prestera. Vi värdesätter trygga arbetsförhållanden i kombination med stora friheter, det är vi övertygade är receptet till framgångsrika digitala projekt.

Startgropar

Vår nuvarande konstellation och produkter är helt nya, vi börjar från noll. Kom till oss och var med forma framtidens digitala produkter samt led branschen in i en ny era.

Siktar högt

Inga av våra produkter är medelmåttiga med målsättning att fungera okej. Varje vertikal vi arbetar i siktar vi på att bygga de bästa webbplatserna med mest trafik.

Eget projekt?

Du som inte är intresserad av att vara en del av mucho group som anställd finns möjligheten att vara med som en del i vårt paraply. På så sätt får du optimala förutsättningar för att lyckas med nästa projekt.

Finansiering

Resurser

Gemenskap

Vill du bli en del av oss?